A hasznos ajándékok híve vagy? Rendszerint olyan meglepetéseket keresel, amelyek a megajándékozottat segítik a hétköznapokban? Valljuk be, sokan úgy vannak ezzel, hogy inkább látnának egy menő műszaki cikket a csomagban, mintsem egy ruhavásárlási utalványt. Létezik azonban egy olyan ajándék, amely egyszerre izgalmas és praktikus. A vezetéstechnikai tréning kupon minden autós számára jó választás lehet.

Vezetni mindenki tud, ezért kapja a jogosítványt- gondolják sokan. Aztán jön egy váratlan szituáció – amikből manapság akad bőven az utakon – és máris eluralkodik az emberen a pánik. Pedig a legfontosabb ilyenkor az, hogy gyorsan, higgadtan tudjunk döntést hozni, melyen akár emberéletek is múlhatnak a pillanat törtrésze alatt. Nem véletlen, hogy a vezetéstechnikai tréning egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tudatos ajándékozók körében, és nem csak a fiatal korosztályt illetően.

Ha valami olyasmit ajándékoznál ismerősödnek, ami tényleg hasznos lehet számára, akkor érdemes szétnézned az elmenyplaza.hu weboldalon. A vezetéstechnikai tréninget például elsősorban olyanoknak javasolják, akiknek kevesebb, mint egy éve van jogosítványuk, és esetleg még csiszolásra szorul tudásuk. Azoknak is hasznos lehet egy ilyen meglepetés, akik nem vezetnek napi rendszerességgel és szeretnének visszarázódni a folyamatba, esetleg kipróbálnák magukat és autójukat szélsőséges körülmények között.

Persze az autózás és a sebesség szerelmesei is megtalálhatják számításukat az élményajándékok között. Olyan extra járgányokat próbálhatsz ki, mint például a Ford Mustang. Ha szívesen tanulnál profiktól, és lesnél el tőlük hasznos trükköket, akkor olyan vezetéstechnikai tréninget is választhatsz, ahol a Mercedes Benz Driving Events instruktorai állnak rendelkezésedre a vezetés során.

Az élményajándékok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nem csak hozzáadnak a személyiséghez és többet mutatnak a világból, hanem igazi felejthetetlen programként is szolgálnak a megajándékozott részére. Földön, vízen és levegőben lehetőségek sokasága vár. Ugorj ki egy repülőből tandemugrás keretein belül, kóstolj bele a vadvízi evezés világába, vagy száguldj egy menő amerikai izomautóval és élvezd a sebesség jelentette adrenalin-löketet biztonságos körülmények között. Az illatszercsomagok ideje lejárt, ajándékozz inkább élményt szeretteidnek!