Kizárólag csak egészségesen látogass el swinger klubba

Természetes, hogyha náthásnak/betegnek érezzük magunkat, akkor nem megyünk közösségi helyekre, nehogy megfertőzzünk másokat. Swinger klubba látogatás előtt érdemes leellenőriznünk azt is, hogy nem rendelkezünk-e nemi betegséggel. Az STD (Sexually Transmitted Disease) szűrések többnyire teljesen fájdalommentesek és az ország legtöbb pontján gond nélkül elérhetőek. Érdemes tehát rendszeresen élnünk ezzel a lehetőséggel, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy a partikon kizárólag vérpezsdítő és izgalmas élményekkel fertőződjünk meg, semmi egyébbel.

Legyen ápolt a megjelenésed

Aki igazán exkluzív szexuális élményekre vágyik, annak teljesen evidens, hogy mindig ápoltan érkezik egy szex partira. Mit is értünk ezalatt pontosan? Nem kell semmilyen extra dologra gondolni…egy jó alapos zuhanyzás, hajmosás, borotválkozás, fogmosás új embert tud varázsolni belőlünk kívül-belül. Egy-két fújás a kedvenc parfümünkből pedig cseresznye lesz a tejszínhab tetején.

Öltözz csinosan, de kényelmesen

Első blikkre talán úgy tűnhet, hogy a csinos és a kényelmes ruházat kizárja egymást, ám ennek nem feltétlenül kell így lennie. Az első alkalomra, amikor swinger clubba, vagy privát szex buliba készülsz egyértelmű, hogy van benned egy kis izgalom. Az biztos, hogy nem érdemes rendezetlen, vagy nem az alkalomnak megfelelő ruhát választanod. Ugyanakkor a ló másik oldalára sem érdemes átesni, mert ha egész este feszengsz egy ruhában, amiben nem vagy önmagad, amit folyton igazgatni kell, vagy egyszerűen csak idegen számodra, akkor nem fogod tudni átadni magad a rád váró élményeknek.
De mit is értünk az alkalomnak megfelelő ruha alatt? Bizonyára legalább egy olyan ruha bujkál a szekrényed mélyén, amelynek viselése közben legyőzhetetlennek, bátornak és ellenálhatatlanul vonzónak érzed magad, mégis komfortos a viselése. Na ez az a ruha, amire szükséged van. Egy vonzó fehérnemű pedig semmi jónak nem volt még az elrontója.

Légy udvarias

A szvinger klubok többsége, valamint a privát partyk nagy része rendelkezik egyfajta követendő etikettel. Ahány klub, annyi szokás, viszont van pár alapszabály, amit valószínűleg mindegyik buliban megtapasztalhatsz. Az első és legfontosabb, hogy a nem, az nem. A párcsere, a csoportszex, de ugyanúgy egy monogám szexuális kapcsolat esetében is nagyon fontos figyelni a partnerünk/partnereink igényére. A klubokban különböző jelekkel (pl. egy óvatos simogatással) lehet jelezni, hogyha szeretnél bekapcsolódni egy együttlétbe. Ha a kiszemelt személyek reagálnak valamilyen formában a közeledésre, akkor nyert ügyed van. Amennyiben viszont nem kapsz zöld utat, akkor fogadd el. Nagyon fontos, hogy a visszautasítást ne vedd feltétlenül magadra, ne fogd fel személyes sértésként, hiszen előfordulhat, hogy éppen csak az időzítésed nem volt megfelelő. Végül, de nem utolsó sorban, te is mondhatsz nemet bármilyen szituációra, ami nem komfortos számodra.

Élvezd ki minden percét

Az etikettek, szabályok, szokások betartása mellett ne felejtsd el, hogy privát bulikra és swinger klubokba azért járnak az emberek, hogy jól érezzék magukat, nem pedig azért, hogy ítélkezzenek feletted. Elvégre te is azért választod a szórakozásnak ezen formáját, mert valami újra és izgalmasra vágysz. Amennyiben nem bíznád a véletlenre, és egy igazán exkluzív élményre vágynál, látogass el egy Rope & Candy partira, nem fogod megbánni. Vetkőzd le a fenntartásaidat, a szégyenlősséget pedig hagyd az ajtón kívül, mert nem lesz rá szükséged.