Az ismert színészek, színésznők élete sem szólt mindig a hírnévről és a csillogásról, volt idő, amikor ők is kétkezi munkával keresték meg a napi betevőre valót. A mai életútjukat ismerve sokan nem is tudnánk kitalálni sem egyes kedvenceink eredeti foglalkozását. Mi most összeállítottunk egy listát néhány ismert és közkedveltnek számító színész, és színésznő korábbi munkájáról, érdemes lesz tovább olvasni, hiszen lehet, hogy meglepetés fog érni néhány személyt illetően.

Danny DeVito: Az apró termetű színész eredetileg hajszobrásznak készült, sőt dolgozott is szépségszalonban egy ideig. Ami még ennél is meghökkentőbb, hogy hullaházban is tevékenykedett, mint fodrász, a temetésekre ő készítette elő a holttestek frizuráit. Abban biztosak lehetünk, hogy az ez után következő filmes munkái már kevésbé lehettek megterhelők lelkileg a számára!

Harrison Ford: Mindenki Indiana Jones-ának sem indult egyszerűen az élete, hiszen az igencsak kemény fizikai munkának számító ács mesterséget űzte egy jó darabig. Még ha nem is volt így számára egyszerű fenntartani a családját, szerencséjét mégis csak ennek a szakmának köszönheti, hiszen a későbbi híres rendező, George Lucas pont őt hívta el egy munkára magához. Ebből az ismeretségből pedig jól profitált, hiszen megkapta a komolyabb hírnevet hozó filmszerepet is a Csillagok háborújában.

Hugh Jackman: Az ismert színész igen változatos munkákat tudna beírni egy önéletrajzba. Akármilyen hihetetlen, rendezvényeken bohócműsorokat vállalt, dolgozott benzinkúton, és még tanárként is egy iskolában. Abban bizonyára egyetértünk, hogy így utólag igen szerencsénk érezhetik magukat azok, akiknél piros orral szórakoztatta a gyermekközönséget.

Demi Moore: A színésznő életpályája talán még érdekesebben indult a munkát illetően, mint az eddig olvasott celebeké. Nem sokan hallhattak még arról, hogy fiatalon adósságok behajtásával keresete a kenyerét. Nehéz elképzelni ezt a törékeny teremtést, mint egy komoly adósságrendezőt, nem is nagyon tudni, mennyire sikeresen végezte ezt a munkakört.

Ozzy Ozborne: Ne hagyjunk ki a felsorolásból énekest se. Itt van rögtön Ozzy, aki szintén több mindennel foglakozott, mielőtt ismert lett volna előadóként. Nem csak vízvezeték szerelőként dolgozott, de a vágóhíd is szerepel a munkahelyi listáján. Ez talán annak fényében, amit egy bizonyos denevérrel tett, nem is olyan hihetetlen.

Amy Adams: A színésznő annak érdekében, hogy összegyűjtsön egy kis pénzt a főiskolai tanulmányainak finanszírozására, pincérnőként dolgozott. Nem is akár hol, hanem a Hooters-ben. Ez az étteremlánc arról híres leginkább, hogy az itt dolgozó hölgyeknek igen csak lenge ruhában kell felszolgálniuk.